Féltékenységi rohamában támadt a férfira

Gyomorba lőtte az élettársát, mert kevés volt a spermája

Hasba lőtte egy nő az élettársát szex után, mert észrevette, hogy a szokásosnál kevesebb spermát produkált, amiből arra következtetett, hogy a férfi megcsalja őt.

2014.07.21 14:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/supakitmod

Meglepő felfedezés érte a detroiti Sadie Bellt, amikor élettársával szeretkezett, és meglehetősen szélsőségesen reagált rá: gyomorba lőtte egy pisztollyal Edward Lee-t, mert véleménye szerint a megszokottnál kevesebb spermát lövellt ki a csúcsponton, amiből arra következtetett a féltékeny nő, hogy párja megcsalja őt és valahol másutt szabadult meg a mennyiség nagyjától. "Kijelentette, hogy tudja, hogy viszonya van valakivel, mert nem termelt elég ejakulátumot. Őt idézve dühös lett és ezért lelőtte" - mondta Paul Walton helyettes ügyész a CBS detroiti csatornáján.

A nőt 10 év börtönre ítélték, de ügyvédje fellebbezett a döntés ellen. Az ügyész szerint Bellnek mindenképp a rácsok mögött kell maradnia, mivel 1991-ben a férjére is rálőtt, de akkor nem ítélték el. A történelem azonban mindenképp azt mutatja, hogy a nő nem riad vissza az erőszaktól, ezért jobb, ha nem engedik őt ki. Ami Lee-t illeti, ő még mindig lábadozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.