Fél tonna töltött ostyára volt szükség

Játék az idegekkel: nápolyikkal döntöttek dominórekordot

Fél tonnára volt szükség az egyik leghíresebb nápolyiból ahhoz a rekordhoz, amit a bécsi városházán sikerült felállítani. A teljesítmény a Guinness rekordok könyvébe is bekerül.

2014.07.18 07:29ma.hu / MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/Keerati

Fél tonnára, több mint 8500 csomagra volt szükség az egyik legkedveltebb osztrák nápolyiból ahhoz a rekordhoz, amit a bécsi városházán állítottak fel csütörtökön. A Manner-dominót húsz segéd építette reggel 6 órától, de beszállt néhány kíváncsiskodó is egy-egy szakaszba. Az idő előtti borulást nagyobb rések beiktatásával akadályozták meg, amelyekbe a végén a legbiztosabb kezű építők tették be a hiányzó nápolyikat.

"Precizitásra, csapatmunkára és jó idegekre van szükség" - árulta el a titok nyitját Marcel Pürrer, az építőcsapat egyik tagja az osztrák APA hírügynökség kérdésére. A döntésre dél körül került sor, és egyetlen ostyaszelet sem maradt állva, így a bravúros teljesítmény bekerülhet a Guinness Rekordok Könyvébe is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.