8 kategóriában jelölték az énekesnőt

Beyoncé lehet az idei Video Music Awards legnagyobb nyertese

Kihirdették a 2014-es MTV Video Music Awards jelöltlistáját, amely szerint Beyoncé lehet az idei év nagy nyertese: összesen nyolc kategóriában esélyes, köztük az Év Énekesnőjeként.

2014.07.17 17:29ma.hu

Már most biztos, hogy augusztus 24-én élőben lép majd fel Ariana Grande és Usher, de a következő hetekben érdemes figyelni a további bejelentéseket, mert idén is a legnagyobb sztárok lépnek színpadra a Video Music Awardson. A 2014-es jelöltek között ott van nem kevesebb, mint nyolc jelöléssel Beyoncé, a twerk-királynő Iggy Azaela, és Lorde is, aki Új-Zéland legújabb felfedezettje.

A világ egyik legismertebb rappere, Eminem szintén a Video Music Awards egyik legnagyobb favoritja, az előadó lehet többek között az év hip-hop énekese, és az év férfi előadója is. Több díjra esélyes napjaink legnépszerűbb lemezlovasa, Avicii, és a mindig szexi Katy Perry is.

2011-ben így jelent meg Beyoncé a VMA-n (Fotó: Redlemon)

Az MTV gálái mindig is erősen építettek a rajongók véleményére, így idén is több kategóriában szavazhatnak majd a nézők. A VMA hivatalos weboldalán a Legjobb új előadójának kilétét és Az év videóját is ők dönthetik el. Előbbiért olyan előadók versenyeznek egymással, mint Sam Smith és a Fifth Harmony, míg utóbbi kategóriában Miley Cyrus és Pharrell Williams is az esélyesek között van.

Míg tavaly az MTV az Instagramon és Vine-os mini-videók formájában jelentette be a jelölteket, addig idén a Snapchat felületén vált nyilvánossá, hogy kik kaphatnak díjat a tévécsatornától. A tavasz a filmeket díjazó Movie Awards miatt hívja fel a figyelmet a MTV-re, nyaranta viszont a Video Music Awardson és a klipeken mindenki szeme. 2013-ban a VMA-t 10,1 millióan kísérték figyelemmel, a gála több mint 60 csatornán került levetítésre, köztük természetesen hazánkban is.

Hamarosan idén is kiderül, kik voltak az elmúlt év legjobbjai. A pop legnagyobb sztárjaival, a legjobb videóklipekkel, új helyszínnel jön augusztus 24-én a nyár zenei eseménye!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.