Külföldön próbálna szerencsét?

Kiszáll a Barátok köztből: Bozsek Márk a zenét választotta

Már előző karácsony környékén felröppentek a pletykák, akkor, amikor drámai módon távozott az X-Faktorból. Bozsek Márk akkor mégsem lépett ki a Barátok köztből, de most ennek is eljött az ideje.

2014.07.17 07:29ma.hu

Amikor múlt év végén egy erősen vitatható eredményű párbaj után Bozsek Márk úgy döntött, nem érdemelte meg a továbbjutást és inkább visszalép az X-Faktor versenyétől, rögtön felröppentek a hírek, hogy a túlhajszolt színész a Barátok köztnek is búcsút int. "Kicsi Szabi" azonban továbbra is estéről estére feltűnt a Mátyás király tér lakói közt, a pletykák pedig elcsendesedtek, már senki nem latolgatta Márk távozásának lehetőségét.

Tele tervekkel... (Fotó: RTL Klub/Fókusz)

Talán ezért érkezett váratlanul a mostani bejelentés, hogy mégis elköszön a népszerű sorozattól, ám ezúttal a távozás is egészen más hangulatú, mint ahogyan a karácsony előtti hetekben láttuk Márkot. Akkor a fáradtság látszott rajta és érződött minden szavából, pihenésre vágyott, újragondolni mindent, amit addig elért. Most tele van tervekkel, álmokat szövöget, egyre többet zenél - néha egyedül, néha a ByTheWay tagjaival -, és nem tagadja, hogy megfordult a fejében egy kínai karrier lehetősége is, miután egykori kollégája, a szintén Barátok köztből ismert Aradi Balázs és barátnője néhány hónapja ott modellkedik.

"Kicsi Szabi" korábban már kimaradt néhány hónapra a sorozatból, a sors érdekessége, hogy a történet szerint akkor pont Japánba hívták zenélni, de egy kínos szerelmi kaland miatt vissza kellett térnie a bárpult mögé. Nincs kizárva, hogy a mostani végleges távozása hasonló fedősztorival történik majd meg, de a Bambi-féle szerelmi szál is tartogathat még meglepetéseket. Egy biztos: hamarosan végleg elköszönhetnek a nézők Szabi figurájától, és már csak Bozsek Márkkal találkozhatunk - valahol, valamikor...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.