15 kiló színarany

Arany Godzilla-szobra lehet, ha van rá 150 millió jenje

Színaranyból készít Godzilla-szobrokat a legendás japán szörnyfilm bemutatásának 60. évfordulója alkalmából egy tokiói székhelyű ékszerbolthálózat.

2014.07.16 00:30MTI
Jó, ez piros, de Godzilla! (Fotó: YouTube/Sideshow Collectibles)

A 150 millió jenbe (336,6 millió forint) kerülő szobrokra vasárnaptól várják a megrendeléseket a Tanaka Kikinzoku üzletlánc kilenc boltjában.

A tizenöt kilogramm aranyból készülő, 24 centiméter magas, 19 centiméter széles és 35 centiméter hosszúságú szobrok legyártására körülbelül két hónapig kell várni.

Július 20. és 29. között Tokió Sibuja kerületének egyik bevásárlóközpontja előtt állítják ki az egyik szobrot.

Az értékes arany Godzillák a történet legújabb hollywoodi feldolgozásának bemutatását is hivatottak reklámozni: a film július 25-étől látható Japánban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.