Közszemérem-sértésért tartóztatták le a párt

Hiába szóltak rájuk, tovább szexeltek az étterem tetején

A vendégek gyanútlanul ették a vacsorájukat, amikor egy felizgult pár a tetőn a kulináris élvezetek helyett egy egészen más típusú örömre vágyott, és a kiérkező rendőrökkel se törődtek nagyon.

2014.07.15 15:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Clare Bloomfield

Egy étterem tetején esett egymásnak a 29 éves Michael Suh és 27 éves barátnője, Nicole Germack, miközben a vendégek gyanútlanul fogyasztották a vacsorájukat az amerikai Newarkban, a Chipotle Mexican nevezetű étteremben. A páros még csak meg sem próbált elbújni, az étterem előtt állva bárki akadálytalanul láthatta, mit művelnek. A pároshoz kiérkező rendőrök azonban hiába szólították fel a begerjedt szeretőket, hogy hagyják abba, a jelentések szerint ők még további 20 másodpercig élvezték egymás társaságát.

A második felszólításnál a rendőrök már a letartóztatást is kilátásba helyezték, ekkor állítólag a pár szót fogadott, de csak egy rövid időre függesztették fel ténykedésüket, annyira, míg átmentek egy közeli apartmanba. Ezzel azonban csak átmeneti időt nyertek, mert később mindenképp felelniük kell a bíróság előtt azért, mert ellenálltak a letartóztatásnak, valamint a közszemérem-sértésért és a nyílt szex miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.