Autóversenyzőnek álltak a sztárok

Dukai Reginát már elkapta a Forma-1-láz + FOTÓK

Boxutcává változott a Bécsi út, így a Forma-1 lázban égő Dukai Regina, Szunai Linda és a Hooligansből ismert Kiss Endi rövid időre átélhette, milyen a száguldó cirkusz világa.

A sztárok már Forma-1-lázban égnek képgaléria

2014.07.14 17:29ma.hu

Nemsokára újra Magyarországra érkezik a száguldó cirkusz, és már a sztárok is készülnek az izgalmas sporteseményre. Dukai Regina, Szunai Linda és Kiss Endi a Hooligansbőlmár a futam előtt testközelből megcsodálhatott egy versenyautót, és még néhány Forma-1-es feladatban is kipróbálhatták magukat.

A Hooligans dobosa nem az autók megszállottja. Olyannyira igaz ez, hogy a rockernek jogosítványa sincs, és bár a Forma-1-es autó lenyűgözte, leginkább mégis a futam utáni ünneplést irigyli a pilótáktól. „Három éve eldöntöttem, hogy megszerzem a jogsit, de ez a projekt valahogy mindig háttérbe szorult. Sokáig nem érdekelt az autósport, de nemrég kimentem az egyik gyerekkori barátom fiának a versenyére és teljesen magával ragadott a hangulat. Én egy igazi rock’n’roll arc vagyok, így nem az autó miatt irigylem az F1-es pilótákat, bár kétségtelen, hogy megvan a maga varázsa. Sokkal inkább a dobogóra lépés, pezsgővel locsolkodás és az afterparti vonz. Idén ott helyem a GP partin a Symbolban” – mesélte Endi, aki most szembesült azzal, hogy mennyire nehéz feladat a kerékcsere egy ilyen autón.

Fotó: Redlemon/Bertalan Ádám (A galériához KATT a képre!)

Szunai Linda számára a legmeghatározóbb élmény az volt, amikor felpróbálhatta a Senna-sisakot. A szépségkirálynő már nem láthatta versenyezni a pilótát, de Forma-1 rajongóként nagyon megható volt számára, hogy a legenda sisakjába bújhatott. Dukai Reginát a versenyautó nyűgözte le, és legjobban a pilótafülke mérete lepte meg.

A többi sztár mellett Regi is kipróbálta, milyen lehet egy ilyen autóban ülni, a beszálláshoz pedig profi segítséget is kapott Bús Edina autóversenyzőtől. „Nem is értem, a pilóták hogy férnek el a vezetőfülkében, iszonyatosan kicsi. Az országúton egyébként nem vagyok híve a száguldásnak, sokkal inkább a nyugodt vezetést preferálom. A versenyeket viszont nagyon szeretem, tavaly volt alkalmam kilátogatni a futamra is, és még az egyik csapat paddockjába is bemehettem. Hihetetlenül közvetlen volt ott mindenki, a szerelőktől a pilótákig” – mesélte Regi, aki idén is azt tervezi, hogy a helyszínről nézi a futamot.

Bár a komoly versengés ezúttal elmaradt, a hírességek lelkesen álltak fel a dobogóra és megfogadták, hogy a Magyar Nagydíjat követően együtt buliznak majd a futam győzteseivel július 27-én a The Official GP Afterparty-n, amelyet már 6. éve Óbuda egyik legmenőbb szórakozóhelyén rendeznek meg. A partin a felhőtlen hangulatról többek között az egyik pilóta gyönyörű dj barátnője, Petra Silander gondoskodik majd, a nagy ünneplésbe pedig a leggyorsabb rajongók is becsatlakozhatnak.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.