"Barátságban válnak el útjaik"

Vége: elválnak Sophie Marceau és Christopher Lambert útjai

Marceau és Lambert hét éve élt együtt, 2007-ben ismerkedtek meg a La disparue de Deauville című játékfilm forgatásán, amelyet Lambert rendezett. 2012-ben keltek egybe, házasságukat mindig diszkréten kezelték.

2014.07.11 18:37MTI
freedigitalphotos.net/criminalatt

Sophie Marceau és Christopher Lambert bejelentette, hogy "barátságban elválnak útjaik" - közölte a francia színésznő menedzsere az AFP francia hírügynökséggel. Marceau és Lambert hét éve élt együtt, 2007-ben ismerkedtek meg a La disparue de Deauville című játékfilm forgatásán, amelyet Lambert rendezett.

2012-ben keltek egybe, házasságukat mindig diszkréten kezelték. Sophie Marceau legközelebb Tonie Marshall Tu veux ou tu veux pas című komédiájában lesz látható, amelynek bemutatója ősszel lesz.

Az 57 éves Christopher Lambert, aki 1984-ben tűnt fel a Greystoke – Tarzan, a majmok ura című kalandfilmben, jelenleg producerként dolgozik, és más üzleti tevékenységet is folytat, érdekelt a borászatban, az ingatlankereskedelemben és az internetes cégvilágban is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.