Sírt a kislány, ezért kellett meghalnia

Megölte a kislányát, mert zavarta a videójátékozásban

Megzavarta a videójátékozás közben az apát a folyamatosan síró öthetes kislány, ezért az apa úgy nekitámadt, hogy a baba belehalt a sérülésekbe. Megrázó részletek!

2014.07.10 11:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Naypong

Kiabálva tiltakozott az ellene kiszabott 8 év börtön ellen egy férfi, akit azért ítéltek el, mert kegyetlenül megölte az öthetes kislányát, aki "zavarta a playstation játék közben". A 28 éves Mark Sandland azzal védekezett, hogy epilepsziás rohamot kapott és aközben okozta a végül halálhoz vezető sérüléseket a mellette lévő gyermeken. A tragédia után kiérkező rendőrök előtt azonban egészen más rajzolódott ki a bizonyítékok alapján.

Az angliai St. Leonards-on-Sea-ben élő férfi maga hívta fel a segélyközpontot, hogy bejelentse az esetet, a kiérkező rendőrök pedig észrevették, hogy a kanapén egy játékvezérlő konzol hever. Az internetes böngészési előzményekből gyorsan kiderült, hogy csupán 15 perccel a segélyhívás előtt még az egyik játékhoz kapcsolódó tippeket olvasgatott a férfi, valamint ugyanebben az időben egy SMS-t is küldött a csöpp Aimee-Rose anyjának, aki elhagyta mindkettőjüket, hogy egyetemre mehessen Brightonban. Az üzenet szerint a gyermek nem volt hajlandó abbahagyni a sírást, amióta a nő elment, akkor már vagy fél órája.

Aimee-Rose teste tele volt sérülésekkel, bántalmazás nyomait találták az arcán, a törzsén és a lábain, és bár az orvosok minden tőlük telhetőt elkövettek a kórházba szállítása után, a baba négy nappal később mégis belehalt a súlyos sérülésekbe. A 2012 novemberében történt eset miatt ezen a héten hirdetett ítéletet a bíró, aki az indoklásban hangsúlyozta, hogy az apa többször is hazudott, hogy megpróbálja fedezni a tettét, és egyszer sem mutatott igazi lelkiismeret-furdalást. "Bár lehetetlen azonosítani a tette pontos részleteit, az általa okozott sérülések magukért beszélnek" - jegyezte meg a bíró az ítélethirdetés után.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.