Szülés után a TV2 épületébe megy Nóra

Hoppá: Ördög Nóra búcsút intett az RTL-nek!

Arca és neve szinte egybeforrt az RTL Klubbal, ezért talán még meghökkentőbb hírként robbant a bejelentés, miszerint Ördög Nóra átigazolt a TV2-höz, kisfia születése után ott folytatja a pályáját.

2014.07.09 07:29ma.hu

"Sok szeretettel üdvözöljük Ördög Nórát. Vele újabb, fényes csillaggal gazdagodik a TV2 egyébként is kimagasló egyéniségekből álló műsorvezetői csapata" – jelentette be György Bence, a TV2 program- és hírigazgatója a kedden este kiadott sajtóközleményben. Ezzel nemcsak biztossá, de hivatalossá is vált, hogy a második gyermeke születése előtt álló Ördög Nóra néhány hónap múlva, amikor a kisfia már elég nagy lesz, nem az eddig megszokott csatornán tér vissza a képernyőre.

Fotó: Nánási Pál

"Most minden tekintetben új korszak kezdődik az életemben. Nehéz döntés volt, de 13 év után úgy éreztem, szükségem van arra, hogy igazán megújulva térhessek majd vissza a képernyőre. Bár most még teljes erőbedobással a kisfiam születésére koncentrálok, nagyon várom az izgalmas kihívásokat egy új műsorban, egy új csapattal!" - fogalmazta meg a népszerű műsorvezető, de további részleteket nem árult el a meglepő döntés okairól.

Márpedig valóban meglepő, mert Ördög Nóra neve és arca szinte teljesen egybeforrt korábbi csatornájával, az RTL Klubbal. Első tévés szereplései közt olyan műsorokat találunk, mint a Top of the pops vagy a Kölyökklub és Moziklub, de az igazi áttörést a Szombat esti láz című showműsor hozta meg a számára, ahol először mutatkozott be élő adásban. Ez annyira jól sikerült, hogy hamarosan további, még nagyobb formátumú műsorok következtek, a Csillag születik és az X-Faktor sokáig elképzelhetetlen volt nélküle, és sokaknak valóban furcsa volt, amikor első gyermeke, Nánási Mici születése miatt nem ő köszöntötte a tehetségkutató nézőit.

Mire újra visszatért a képernyőre, már ismét nagy pocakja volt: kisfia születését ebben a hónapban várja. Kissé ironikus módon épp azzal a műsorral búcsúzott, amellyel egykor berobbant: a Szombat esti láz - A nagy félrelépés című, sztárpárok részvételével zajlott show csak pár hete ért véget, és akkor még a kulisszákon kívül senki sem sejthette, hogy Nórának ez lesz az utolsó szereplése az RTL Klubnál. Hogy a TV2 nézői mikor és milyen formában találkozhatnak vele, azt egyelőre csak találgathatjuk, hisz a csinos műsorvezető életét most még jó pár hétig az újszülött kisfia fogja kitölteni, de akár az sem kizárt, hogy a sok évnyi szünet után ősszel újra műsorra kerülő Big Brotherben kap szerepet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.