Nem adja áldását a frigyre az ara anyja

George Clooney nősülne, de az anyós nem kér belőle

Nők tucatjai perdültek volna táncra az elmúlt években, ha George Clooney egy gyűrűvel állt volna eléjük, és alighanem az anyák is örültek volna a frigynek. Most, hogy végre megtörtént, az anyós mégse boldog.

2014.07.08 16:44ma.hu
Fotó: MTI Archív

George Clooneyt mindig is elhalmozták a figyelmükkel a nők, ám hiába fordult meg az oldalán számtalan csinos nő, előbb vagy utóbb mindegyik románc véget ért. Már-már azt hittük, hogy a sármos színész sosem kötelezi el magát, mígnem feltűnt a színen a libanoni születésű Amal Alamuddin, aki meghódította Clooney szívét és megkapta a gyűrűt a sokak által annyira várt kérdéssel együtt.

Csakhogy könnyen lehet, hogy a frigyre mégsem kerül sor, vagy ha sor kerül, az ifjú pár boldogsága nem lesz felhőtlen. A menyasszony anyja, az arab Al Hayat című újság szerkesztője, Baria Alamuddin ugyanis kijelentette, hogy nem adja áldását a pár házasságára. A szigorú libanoni vallási irányzat híveként ő egy drúz vallású férfit képzelt el a lánya mellé, ha pedig Amal feleségül megy Clooneyhoz, azzal nemcsak a saját jövőjét pecsételi meg: a szekta szabályai szerint kiközösíthetik a családját is és bojkottálhatják őket.

"Úgy vélem, Amal megütötte a főnyereményt George Clooney személyében, Baria mégsem boldog. Azt hiszi, Amal jobbat is választhatott volna. Azt mondta, hogy 500 ezer drúz férfi van, egyik sem elég jó a lányának?" - mondta a család egyik barátja. Még szerencse, hogy Clooney szülei örömmel fogadják a családjukba Amalt, és azt remélik, hogy remek házasság lesz az övék - számolt be a NY Daily News című amerikai lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.