Olasz filmben játszik Goztola Krisztina

Olaszok és franciák is versengtek a magyar színésznő kegyeiért

Játszott már spanyol történelmi sorozatban, szerepet vállalt egy francia vígjátékszériában, de új terepen is kipróbálja magát Goztola Krisztina: ezúttal egy olasz felkérésre mondott igent.

2014.07.08 13:29ma.hu

Goztola Krisztinától nem áll messze a külföldi filmek világa: legutóbb spanyol történelmi sorozatban szerepelt, a következő hónapokban pedig egy francia vígjátéksorozatban (Les Théories de Phil Darwin) és egy olasz drámában (Chi Pensa a Me) láthatják a tengerentúli nézők. A több nyelven kiválóan beszélő színésznő élete első francia nyelvű alkotásában is remekül helyt állt, arra pedig végképp nem számított, hogy magyar létére egy olasz filmben is szerepet kap.

"A Les Théories de Phil Darwin, ami egy sitcom, életem első francia nyelvű forgatása volt" – avat be minket Krisztina francia forgatási élményeibe. "A castingot követően Párizsban vettük fel az epizódot, amelyben játszom. Olaszországban, Rómában pedig egy mai filmhez kerestek akcentus nélküli, leginkább helyi színésznőt; a válogatásra úgy mentem, hogy eleve esélytelen leszek, aztán mégis én kaptam a szerepet. A rendező és a stáb is elégedett volt. A 18 éves Emanuela Panattával két táncosnőt alakítottunk; az ő piszkálódásukról és harcukról szól a film, amely egy színházban játszódik" − meséli lelkendezve Kriszta.

A színésznő mediterrán szépségéhez kétségtelenül közel áll a franciák és olaszok világa, azt azonban még nem tudni, hogy e két újabb ország meghódítása után merre veszi az irányt. Egy biztos: a nemzetközi felkérések eddig is megtalálták az egzotikus szépségű magyar színésznőt, így nevét bizonyára még sok helyen látjuk viszont: remélhetőleg nemzetközi és magyar stáblistákon egyaránt.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.