Újra a slágerlistákon a hipszter-sztár

Falfirkákra és pesti lányokra nyergelt át ByeAlex

Visszatért a magyar hipszter vezéregyéniség, ByeAlex, és ezúttal a neonfénybe öltözött lányokat, no meg a budapesti éjszakákat és a falfirkákat énekli meg a legújabb slágerében.

2014.07.08 12:29ma.hu
ByeAlex (Fotó: Redlemon)

ByeAlex mindig tud meglepetéseket okozni: az előadó nemrég elhatározta, egy egész várost tetováltat magára. Talán nem véletlenül, hiszen legújabb slágere a budapesti életről: lányokról, neonfényekről és falfirkákról szól, arról, hogy minden árnyoldala ellenére mégiscsak szép a fővárosunk.

Az Eurovíziós sztár új dala ráadásul a slágerlistákon is rögtön helyet követelt magának: a Hé Budapest a Class40-en e héten debütált, rögtön a 31. helyen.

De nemcsak a hazai sztárok tarolnak: a fura kalapjairól híres énekes, Pharrell Williams legújabb slágere is valószínűleg hasonló népszerűségnek örvend majd, mint előző, Happy című száma, hiszen a Marilyn Monroe című újdonság több országban - így Belgiumban, Franciaországban és Németországban - is már most a slágerlisták élmezőnyébe küzdötte fel magát. A Class40-en a dal már hatodikként szerepel, kilenc helyet javítva az elmúlt héthez képest. A szerzemény igazi óda a nőkhöz, olyan legendáknak állít emléket, mint a címadó Marilyn Monroe, Kleopátra, vagy Jeanne d’Arc.

Ha pedig legendák, akkor nem maradhat ki Michael Jackson, aki ismét az éterben hódít. A Justin Timberlake-kel közös duett, a Love Never Felt So Good jóval a sztárelőadó halála után látott napvilágot, de azonnal hatalmas siker lett. A rajongók nem feledkeztek el a pop királyáról, az új sláger nekik köszönhetően a legklasszabb rádió slágerlistáján a héten már a harmadik helyen áll.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.