Egész raj költözött a kapcsolószekrényre

Veszélyes átkelés: méhek lepték el a jelzőlámpát

Ellepték a méhek a gyalogosátkelő vezérlőjét egy liverpooli járda szélén, bár egyelőre senki sem tudja, honnan kerültek oda és miért épp ezt tartották megfelelő lakóhelynek.

2014.07.08 09:29ma.hu
Fotó: Katerina Pavey

Valósággal megtámadták a járdaszigetet és már elkezdték kiépíteni a kaptárt a méhek egy liverpooli gyalogosátkelő mellett, amit emiatt el kellett keríteni, nehogy baleset történjen. A méhraj váratlanul jelent meg, egy köztisztviselőnek tűntek fel a hétfő reggeli munkába indulás után. "Ledöbbentem, kétszer is megnéztem és arra gondoltam, hogy ez lehetetlen - több ezren voltak!" - mesélte Katerina Pavey a Liverpool Echo című helyi lapnak. "Néhány autó is elhaladt arra, lassítottak, és amikor rámutattam a jelzőlámpára, az egyik vezető álla leesett" - tette hozzá.

A területet lezárták, a méhekről készített kép viszont pillanatok alatt elterjedt az interneten. Arról nincs hír, hogy a méhekkel mit kezdenek a szakemberek, hova és hogyan telepítik át őket, mint ahogy az is rejtély, hogy honnan és miért kerültek oda, vagy hogy miért találták kaptárépítésre alkalmas helynek az átkelő jelzőrendszerét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.