Már lehet jelentkezni az ősszel induló műsorra

És tényleg: valóban jön a Big Brother 3!

A Nagy Testvér újra kinyitja figyelő szemeit, 11 év "alvás" után újra árgus tekintettel lesi, mit csinálnak az alattvalói a bezárt luxuskalitkában. Lehet még újat mutatni valóságshow témában?

2014.07.02 15:08ma.hu

Hetek óta hallani titkos suttogásokat, folyosói pletykákat, de biztossá és abszolút hivatalossá csak most vált: igen, ősszel újra beköltözik a tévéképernyőkön keresztül a lakásokba a Nagy Testvér, vagy ahogy 12 éve megismertük, a Big Brother. Akkor, 2002-ben az első műsor volt a valóságshow-k műfajában, az első jelentkezők még csak sejthették, mi vár rájuk, aztán mikor a konkurens kereskedelmi csatorna is elkészítette a maga kukkolóshow-ját, a Big Brothernek két széria után gyorsan le is áldozott.

Most azonban újult erővel veszi fel a kesztyűt, a jelentkezést már meg is nyitották, ősztől pedig több héten át kísérhetjük figyelemmel a SuperTV2 csatornáján a vállalkozó kedvű játékosok mindennapjait, míg végül kiderül, ki nyeri a fődíjat, ki lesz az, akinek a Nagy Testvér sosem fogja mondani a régről oly jól ismert mondatot: "hagyd el a házat... MOST!"

A reality több mint ötven országban mintegy kétmilliárd ember kedvence lett, ugyanakkor a szerkesztők már most elárulták, hogy a korábban ismert formátumhoz képest számos új elemmel is találkozhatnak a játékosok és a nézők is. Ami változatlan: a győztes egy autóval, egy lakással és egy éven át havi egymillió forintos álomfizetéssel lesz gazdagabb, az újdonságokat viszont egyelőre még titokban tartják a műsor készítői, úgyhogy lesz még itt bőven meglepetés, úgy véljük!

Aki pedig úgy gondolja, hogy belevág a nagy kalandba, az tegye szabaddá magát október 26-tól, aznap lesz a beköltöző show, és jelentkezzen a csatorna honlapján található elérhetőségek valamelyikén.

Big Brother – Az új generáció – október 26-tól a SuperTV2-n!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.