Kárpáti Rebekával színesedik a Jóban Rosszban

Sorozatnézők fejét csavarja el hamarosan a szépségkirálynő

Tavaly a Miss Universe Hungary legjobbja lett, most pedig színészi babérokra tör! Kárpáti Rebekától korántsem áll távol ez a szakma, azonban most először próbálja ki magát a kamerák előtt.

Szépségkirálynő színesíti a Jban Rosszban csapatát képgaléria

2014.06.30 17:29ma.hu
Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

Ismét új szereplő Csillagkúton! Kárpáti Rebeka neve talán már sokaknak ismerősen cseng, azonban színészi ambícióiról mindezidáig keveset árult el. Mindig is kacsingatott a szakma felé, bár jelenleg más területen folytatja tanulmányait. A bájos Kocsis Anita karakterébe bújva hamar közel kerül a Bodolai család legifjabb tagjához, ami újabb fordulatokat hoz majd a Jóban Rosszban epizódjaiba.

Eddig csak egy forgatási napom volt, így még nagyon friss az élmény, de mindenki nagyon segítőkész volt. Amellett, hogy nagyon jó lehetőség, igazi megtiszteltetés, hogy olyan színészekkel játszhatom együtt, akik már rutinosak a szakmában. Régóta közel áll hozzám a színészet, hiszen a szüleim is színészek, valamint dráma tagozaton érettségiztem. Örülök, hogy kipróbálhatom magam ezen a területen is, de a nagy álmom, hogy make up artist váljon belőlem, így jelenleg ezt tanulom. Aztán hogy mit hoz a jövő, majd kiderül” – mesélte Kárpáti Rebeka, aki nemrégiben tért vissza külföldről.

A sorozatban Kocsis Anitát alakítom, aki egy kedves lányként csöppen Szabi életébe, ám bőven tartogat majd meglepetéseket a fiú számára” – tette hozzá a tavalyi Miss Universe Hungary cím birtokosa. Az, hogy vajon mennyire őszinte Anita közeledése és miként forgatja fel a Bodolai család életét, az a Jóban Rosszban legfrissebb epizódjaiból hamarosan kiderül.

Jóban Rosszban – Mindig történik valami… Minden hétköznap 19:30-tól a TV2-n!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.