Szabó mellei eltörpülnek mellette

Hű, mekkora lett Sarka Kata mellbősége!

Hosszabb "szakítás" után újra jó a viszony: Szabó Zsófi meglátogatta keresztfiát a Balatonon, ahol végül volt ideje barátnőjével is eltölteni egy kis időt.

2014.06.30 11:29ma.hu
Fotók: Szabó Zsófi Facebook-oldal

Balatonra indult szombat délután Szabó Zsófi. Látogatóba ment keresztfiához, Hajdú Péter és Sarka Kata gyermekéhez. A Facebook-poszt azért is volt örömhír a rajongók számára, mert a szőke szépség édesapja halála óta igencsak bezárkózott, az a régi önfeled boldogság már hiányzik a szemeiből.

Fotók: Szabó Zsófi Facebook-oldal

Persze, ezt Sarka Kata nehezen viselte, hiszen régebben Zsófi rendszeresen náluk aludt, rengeteg időt töltöttek együtt. Úgy tűnik tehát, hogy Zsófi kezd visszakerülni a vérkeringésbe, este még egy kicsit szórakozni is voltak a lányok. Ekkor tűnt fel az egyik rajongónak, hogy közös fotójukon Sarka Kata mellei úgy magasodnak Zsófi elé, mint két hatalmas adag vattacukor. Vagy nagyon jó a pólója szabása, vagy lehet hogy méretet váltott?

˝Szeretem a párom, de elmartam magamtól˝

A gyászban a párkapcsolata is tönkrement és a Jóban Rosszban című sorozatnál is felmondott, ám végül mégis marad. Most végtelenül hálás a barátainak és mindenkinek, aki mellette áll. Hogy mi minden állt a párjával való szakításának hátterében, arról is mesélt Szabó Zsófi, aki vágatlan, exkluzív interjút adott elsőként a Frizbinek, miután április 4-én elhunyt Szabó Gyula, a Nemzet Színésze. Lánya csak most, ennyi idő után érzett magában annyi erőt, hogy megossza mindenkivel, mi minden zajlott le benne és, hogy miért tűnt el a barátai és rajongói életéből. A Jóban Rosszban színésznője elmesélte, hogy édesapja a lehető legtökéletesebb volt a számára, és nagyon szoros, "földöntúli" kapcsolat volt közöttük. Elárulta, hogy habár 7-8 éves korától kezdve attól félt, hogy édesapja meg fog majd halni, mégsem tudott felkészülni a halálára. Azt is bevallotta, hogy érezte már a halála előtti napokban, hogy édesapja haldoklik, ezért halogatta, hogy bemenjen hozzá a kórházba. Zsófi egy nagyon nehéz időszakon van túl. Befordult, eltűnt a barátai és a rajongói elől, sőt a fiatal lánynak már az is megfordult a fejében, hogy öngyilkos legyen. Szabó Gyula halála után azt érezte, hogy ennél nagyobb fájdalmat már úgysem élhet át. Üres volt, nem érzett semmit és nem érdekelte senki. Aztán elhatározta, hogy fel kell állnia, és rádöbbent, hogy "édesapja nem azért halt meg, hogy ő utánahaljon".

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.