Elborzadt a két idős lakó

Szexvonalat hívott a postás, míg a háziak nem figyeltek

Kihasználva a háziak figyelmetlenségét és pár percnyi távollétét, egy emeltdíjas szexvonalat hívott fel a lakásba beosonó postás, aztán persze futva menekült, mikor rajtakapták.

2014.06.27 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Goldy

Már hajnal óta keményen dolgozhatott, ezért úgy gondolta, megérdemel egy kis kikapcsolódást az angliai Barwellben leveleket kihordó postás. Így hát amikor észrevette, hogy a soron következő ház tulajdonosai épp a télikertben vannak, kihasználta a lehetőséget és feltárcsázott a telefonjukról egy emeltdíjas szexvonalat. A hívás összesen három percig tartott, mert közben az idős házaspár egyik tagja visszament a házba és észrevette, hogy ott áll a postás, aki viszont ettől annyira megijedt, hogy hanyatt-homlok kimenekült a házból.

A tulajdonosnak feltűnt, hogy a vezeték nélküli telefon nincs a helyén, ekkor még jobban gyanakodni kezdett, hogy a 38 éves Paul Buswell valami rosszban sántikált. Sejtése hamarosan beigazolódott, amikor megtalálta az udvaron elhajított készüléket, és az utolsó hívást újratárcsázva egy nyögdécselő hang fogadta a hívását. A postás a héten megtartott bírósági tárgyaláson elismerte a tavaly szeptemberi visszaélést.

Mint az ügyész kifejtette, Buswell kihasználta azt, hogy egy csomagot kellett kézbesítenie a szomszédos Elmesthorpe egyik lakójának, ezért engedélyt kapott arra, hogy bemenjen a házba. Azt azonban a bíró kérdésére sem tudta megmagyarázni, miért hívta fel a szexvonalat a házból - számolt be a Daily Mirror című brit lap. A Royal Mail, amelynél Buswell már 15 éve dolgozott, belső vizsgálatot is indított az ügy részletes felderítésére a bíróságtól függetlenül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.