Olaszországi nyaralást is tervez a műsorvezető

Fehér oroszlánkölykökkel találkozott Abaházi Csaba

Bár az igazi nyaralóhely Abaházi Csaba számára Olaszországot jelenti a szikrázó napsütéssel és a tengerrel, de itthon sem szűkölködnek családi programokban.

2014.06.26 15:29ma.hu
Fotó: Redlemon

Abaházi Csaba hétről hétre kívánságműsort vezetve teljesíti a legklasszabb rádió hallgatóinak kéréseit, ám a nyár egy részét a műsorvezető mindig a kikapcsolódásnak és családjának szenteli. „A gyerekeknek most fejeződött be az iskola és az óvoda, így a szünet első hetét velük töltöttem. A kerti medencében hűsöltünk, néztük a focivébét, és mi magunk is rúgtuk a bőrt a kertben” – mondta el a leghallgatottabb rádió sztárja, majd folytatta:

"Természetesen azért figyeltem arra, hogy mozogjanak is. Sokat kirándultunk, elmentünk az Abonyi Állatkertbe is, amely szerintem az országban az egyik legjobb. Nemrég kerültek oda tündéri fehér oroszlánkölykök, akik nagy ritkaságnak számítanak manapság. Örültem neki, hogy megsimogathattuk őket, igazi feltöltődés volt a közelükben lenni”- mesélte Csaba, aki külföldi nyaralást is tervez a közeljövőben.

Fotó: Redlemon

Valószínűleg idén is Lignanóba megyünk, már hétszer voltunk, és nagyon bevált az egész családnak. Fontos szempont a helyszín kiválasztásakor, hogy én és a feleségem is ki tudjunk kapcsolódni amellett, hogy a gyerekek is jól érzik magukat. Napozni a tengerparton, hallgatni a hullámok zúgását, pizzázni, nagyokat sétálni, messze lenni a hétköznapok rutinjától – ilyen számomra az igazi nyaralás” – árulta el a népszerű műsorvezető, aki hozzátette, hogy Máltát is szívesen felfedeznék családjával.

Egyhetes szabadsága után Csaba a napokban már vissza is tért a mikrofon mögé, minden hétköznap 10:00-tól várja a rádióhallgatókat a legmenőbb és legfrissebb nyári slágerekkel. A műsorvezető a Class Nyár 2014 roadshow-val is bejárja az országot, amelynek során hamarosan Szegedre, Balatonfüredre, Balatonlellére és Debrecenbe is ellátogat hazánk kedvenc rádiója.

Abaházi Csaba Kívánságműsora mellett Sebestyén Balázsék és Vágó Piros is kitelepül a stábbal, garantálva ezzel az egész napos szórakozást.

Fotó: Redlemon


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.