Elállta az utat a hüllő

Aligátort rángatott "pár ital" után, össze kellett varrni a kezét

Épp az út közepén pihent le egy ráérősen ballagó aligátor, mire az arra járó három fiatal úgy döntött, hogy puszta kézzel odébb vonszolják. A döntés semmilyen szempontból nem tekinthető józannak.

2014.06.23 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Michael Elliott

Glen Bonin finoman szólva kissé be volt már csípve, amikor szinte szó szerint belebotlott a bő 3 méteres aligátorba, amely az út kellős közepén fekve blokkolta a forgalmat, és úgy döntött két barátjával együtt, hogy közös erővel lehúzzák a veszélyes fenevadat a betonról. A fiatalok levették az ingüket, hogy azzal takarják el az állat szemét, azt remélve, hogy így kevésbé vannak veszélyben, ám a trükk nem jött be, az aligátor pedig egyetlen mozdulattal lerázta magáról a ruhadarabot és többször is odakapott a nem túl józan triónak.

A jelenetet egy döbbent autós vette fel, aki épp szemből érkezett, amikor meglátta a furcsa küzdelmet. A három fickó közül Bonin járt a legrosszabbul, akinek a kezére satuként szorult rá a hüllő állkapcsa. A KPLC tévécsatornának azt mondta az áldozat, miután 80 öltéssel varrták össze a sérült karját, hogy mindig is olyan srác volt, aki a nehezebb utat választotta. Persze miután kijózanodott, azt is belátta, hogy nagy szerencséje van, hogy ilyen olcsón megúszta a kalandot. "Határozottan szerencsés vagyok, Isten vigyáz rám" - jegyezte meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.