Három éve húzódott a válóper

Pont került a végére: J-Lo és Marc Anthony elváltak

Három évvel ezelőtt döntött úgy az egykori álompár, hogy különköltözik, a válás kimondására azonban csak most került sor, miután sikerült minden kérdésben megegyezni.

2014.06.19 12:29MTI

Három évvel különköltözésük után hivatalosan is befejeződött Jennifer Lopez és Marc Anthony válása. A procedúra végére a Los Angeles-i Felsőbb Bíróság tett pontot. Az elvált szülők közös felügyeleti jogot kaptak 2008-ban született ikergyermekeik felett - ismertette szerdán a TMZ celebportál.

Az egykori álompár megegyezett abban, hogy a kisfiú és a kislány Lopezzel marad, Anthony pedig havonta hét napra kapja meg az ikreket. Az énekesek abban is megállapodtak, hogy nem tartanak igényt semmiféle gyermek- vagy házastársi támogatásra.

A házaspár útjai 2011 júliusában váltak el egymástól, Anthony 2012 áprilisában nyújtotta be a válókeresetet. Anthony legutóbbi spanyol nyelvű 3.0 című albuma nagy sikert aratott. A népszerű előadó korábban bejelentette, hogy egy angol nyelvű poplemezen is dolgozik. Lopez új korongja A.K.A címmel a héten kerül a boltokba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.