Magyarországon tartóztatták le a "sztárt"

George Clooney rendőrkézen + VIDEÓ!

A magyar rendőrök hálójában akadt fenn George Clooney, aki hol villanyszerelőnek kiadva magát csapta be áldozatait, de előfordult, hogy nyomozó kapitány bőrébe bújt.

2014.06.19 09:29ma.hu

Lakossági bejelentés alapján kezdték körözni a Komárom-Esztergom megyei rendőrök George Clooney-t, bár eredetileg nem őt akarták elkapni, és végül a bilincs sem az ismert, sármos filmsztár kezén kattant, hanem F. József és F. Józsefné csuklóján. A házaspár kedden jelent meg egy 77 éves esztergomi férfi otthonában, és azt állították, hogy az önkormányzatnál dolgoznak és az egészségi állapotát jöttek felmérni. A bácsi jóhiszeműen beengedte őket a lakásába, ám a páros elterelte a figyelmét és ellopta a szekrényében tárolt készpénzt, amit az idős úr csak azután fedezett fel, hogy a csalók elmentek.

A rendőrség a kapott személyleírás, valamint a meneküléshez használt autó rendszámának ismeretében gyorsan a két tolvaj nyomára bukkant, a tatabányai vasútállomás közelében intették le a kocsit, azt azonban a helyszíni ellenőrzéskor nem sikerült kideríteni, hogy kik ők valójában. Az autó átkutatásakor ugyanis nemcsak nagyobb összegű készpénzt találtak, hanem több hamis igazolványt is, de a valódi személyi okmányok nem voltak a párosnál.

Fotó: Police

A hamis igazolványok egyikén viszont, amely Molnár Károly nevére volt kiállítva és az Önkormányzati Hivatal segélyszolgálatának munkatársaként mutatta be a tulajdonosát, maga George Clooney volt látható. Egy másik igazolványon nyomozó kapitányként szerepelt az elfogott férfi, de az asszony is "egy ismert énekesnő fényképét felhasználva" azonosította magát vélhetően a csalások elkövetésekor.

A valódi kilétüket még a rendőrök kérdésére sem voltak hajlandók felfedni, ezért előállították őket a Tatabányai Rendőrkapitányságon, ahol végre kiderült, hogy a több kapitányság által körözés alatt álló F. Józsefet sikerült a nejével együtt elcsípni. A tatabányai rendőrök átadták a gyanúsítottakat az Esztergomi Kapitányság Bűnügyi Osztályának, ahol lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellenük, valamint vizsgálják a hasonló bűncselekményekben való vétkességüket. Őrizetbe vételük után a rendőrség kezdeményezte az előzetes letartóztatást - adták hírül a rendőrség hivatalos honlapján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.