Univerzális ember

James Franco színházi rendezőként debütál

Színházi rendezőként is kipróbálja magát James Franco, a 127 óra Oscar-jelölt főhőse.

2014.06.17 00:30MTI
Frankó srác ez a Franco, még a hónaljkutyával együtt is (Fotó: Facebook/James Franco

A filmsztár a New York-i off-Broadwayn állítja színpadra Robert Boswell The Long Shrift című darabját, amely egyben ősbemutató lesz. A mű július 7. és augusztus 23. között fut majd a Rattlestick Playwright Színházban.

Franco a rendezéssel egyidejűleg a harmincas évek gazdasági depresszió sújtotta Amerikájában játszódó, Egerek és emberek című darabban lép fel a Broadwayn Chris O'Dowddal július 27-ig.

A művész szemmel láthatólag a showbiznisz minden porcikájából ki akarja venni a részét a filmszínészi alakítástól a tévés szerepeken át a forgatókönyvírásig (Child of God) vagy a produceri munkáig, emellett regényt is ír.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.