A színésznő otthon volt a betöréskor

Tolvajt fogtak Sandra Bullock házában

Besurranó tolvajt csíptek el a Los Angeles-i rendőrök Sandra Bullock házában vasárnap kora reggel. A betörés idején az Oscar-díjas színésznő is otthon volt.

2014.06.10 10:42MTI
Fotó: Wikipedia

Elfogott a Los Angeles-i rendőrség egy besurranó tolvajt Sandra Bullock házában. A 39 esztendős Joshua Corbettet betörés gyanújával tartóztatták le, és hétfőn 50 ezer dolláros óvadékot szabott ki a bíróság szabadlábra helyezése fejében.

A férfi vasárnap reggel fél 7 körül tört be Bullock Los Angeles-i házába, miközben az Oscar-díjas színésznő otthon tartózkodott. A rendőrségi szóvivő elmondta: a házból riadóztatták a rendőrséget. A 49 éves színésznő képviselője a People magazinnak azt nyilatkozta, hogy a Gravitáció és A szív bajnokai sztárja az incidens során nem sérült meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.