Még nem tudni, hogyan halt meg

Holtan találták az eltűnt újságírót

Eltűnését még május 30-án jelentette az osztrák sajtó, mostanra pedig bizonyossá vált, hogy a 35 éves újságíró meghalt. Halálának pontos körülményeit a boncolás deríti ki.

2014.06.05 18:10ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/nuchylee (Képünk illusztráció!)

Május utolsó péntekén jelentette be a felső-ausztriai Oberösterreichischen Nachrichten című napilap, hogy a 35 éves Thomas Weiboldnak nyoma veszett, nem egész egy héttel később viszont már biztossá vált, hogy többé nem fog hazatérni: holttestét a rendőrség szerdán találta meg a Dunában az alsó-ausztriai Hainburg városában.

A Mülheim Innviertelnek dolgozó, Bécsben élt újságíró pénteken egy SMS-t küldött a barátnőjének a bécsi repülőtérről, ezt követően nyoma veszett. Halálának pontos körülményeit a boncolás tisztázhatja, az osztrák sajtó ennél több részletet addig nem is árult el.

Weiboldnak egy gyermeke volt az élettársától - emlékeztetett az Austrian Times című hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.