MC Hawer nem anyagi okokból kempingezik

"A kísértés már nincs jelen" - sátorban gyógyul a mulatóssztár

Amikor kiderült, hogy MC Hawer, a népszerű mulatóssztár egy sátorba "költözött" a Velencei-tó menti egyik kempingbe, sokan anyagi okokra gyanakodtak. A híresség most elmondja az igazságot.

2014.05.30 07:29ma.hu
Fotó: RTL Klub / Fókusz

"Sátorba költözött MC Hawer" - harsogták a napokban a bulvárlapok, és többen felvetették, hogy a népszerű mulatóssztár anyagi okokból választotta a félnomád életmódot, igaz, nem teljesen elvonulva mindentől és mindenkitől, "csak" egy kulturált kempingig ment. A híresség most tiszta vizet öntött a pohárba és a Fókusz kamerája előtt őszintén beszélt arról, hogy miért választotta a sátorozást, a civilizációtól a részleges elvonulást, és az is kiderül, hogy miért ivott alkoholmentes sört a főnökével beszélgetve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.