Magángépen hagyta el Tokiót a sztár

Paul McCartney már hazarepült Japánból

Egy hete négy koncertjét is le kellett mondania, majd állapota miatt kórházba kényszerült Paul McCartney, de rajongói most már fellélegezhetnek, a sztár felépült és időközben hazatért Japánból.

2014.05.27 12:29MTI
Fotó: Redlemon

Felépült és elhagyta Japánt Paul McCartney, aki a múlt héten lemondta ázsiai koncertkörútját, miután egy vírusfertőzés ledöntötte a lábáról - közölték kedden a koncertszervezők. A Beatles egykori tagja hétfőn egy charterjárat fedélzetén hagyta el Tokiót. Úticélját ugyan nem közölték, de a japán sajtó értesülései szerint a zenész Londonba utazott.

"Paul McCartney reméli, hogy minél előbb visszatérhet Japánba, hogy pótolja az elmaradt koncerteket" - húzták alá közleményükben a szervezők, hozzátéve, hogy minderről még tárgyalni fognak.

A 71 éves előadó a múlt héten, már Tokióban, de még a legelső koncertje előtt kénytelen volt lefújni ázsiai koncertkörútjának négy japán és egy dél-koreai állomását a makacs vírusfertőzés miatt. A betegség miatt 170 ezer japán rajongó maradt hoppon, holott néhányan közülük 100 ezer jent (219 ezer forint) sem sajnáltak arra, hogy láthassák-hallhassák McCartneyt.

A szervezők nem közölték, hogy mi baja volt a zenésznek, a japán média szerint azonban egy hasmenést és hányást okozó nonovírus támadta meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.