Lefejelte az ellenfelét a gumiruhában, de ráfázott

Szumózni ment, saját magát ütötte ki

Ráfázott a trükközésre egy férfi, aki egy munkatársával vágott bele a felfújható gumijelmezes szumózásba, ám az egyik támadás visszafelé sült el és a támadó saját magát ütötte ki.

2014.05.21 12:29ma.hu

Magára öltötte a felfújható szumójelmezt, és htalmas lendülettel vetette bele magát a párharcba a kollégájával, ám a mérkőzés igen rövidre sikerült, miután a férfi egy pillanattal később ájultan zuhant a tatamira. Az angliai Gloucestershire-ben egy tömegrendezvény keretén belül került sor a szumóversenyre, amire este 6 óra körül nevezett be a 40 éves férfi és egy kollégája.

A szemtanúk a kiérkező mentőtiszteknek elmondták, hogy a férfi nagy lendülettel vetette rá magát ellenfelére, ám a gumiruhában lepattant róla, és úgy esett hanyatt, hogy a fejét is beütötte. Néhány másodpercre elvesztette az eszméletét is, és még egy darabig kissé zavart volt a magához térése után is. "Fájdalomra panaszkodott az orrában, a bal vállában és a bal lábában" - tették hozzá a mentők.

A férfit a gloucestershire-i kórházba szállították megfigyelésre. Arról nincs hír, hogy a szervezőt terheli-e bármilyen felelősség.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.