Rövid ideig örülhetett az új koronának

Horváth Éva újra szépségkirálynő lett

Nem tartott sokáig, de egy kicsit újra átélhette a szépségkirálynői lét minden örömét Horváth Éva, aki ezúttal Brazília színeiben népszerűsítette a legszebbek megmérettetését.

Horváth Éva újra szépségkirálynő lett képgaléria

2014.05.20 09:33ma.hu

Brazil szépségkirálynővé alakították Horváth Évát egy fotózás erejéig. A különleges koncepciót teljes mértékben a modell ihlette, akinek pályáját meghatározta az 1998-ban szerzett korona. Mostanában Éva életében ismét egy szépségverseny, a Miss Balaton 2014 játssza a főszerepet, ahol koordinátorként segíti a lányokat.

Fotó: Redlemon/Ajkai Dávid (A galériához KATT a képre!)

A Dominique Roberts által megálmodott koncepció minden pontja Évára épült, aki elárulta, hogy Brazília mindig is közel állt a szívéhez, bár eddig nem igazán volt alkalma felfedezni az országot. „Csupán egyszer, mindössze néhány órát tölthettem a gyönyörű dél-amerikai országban, de feltett szándékom egyszer élőben megnézni a Cukorsüveg-hegyet és a riói karnevál is szerepel a „bakancslistámon” – kezdte Éva, aki egy percig sem habozott, hogy elvállalja-e a fotózást.

Nagyon örültem a felkérésének, nem csak azért, mert Brazília egy álom számomra, hanem azért is, mert most a Miss Balaton 2014 kapcsán ismét rengeteg szépségversenyhez kötődő élményem felelevenedett, jó volt egy kicsit ismét királynőnek érezni magam” – mesélte a csinos műsorvezető.

Éva sosem unatkozik, műsort vezet, rendezvények házigazdája, pályája az első korona megszerzése óta töretlenül ível felfelé. Most pedig a Miss Balaton 2014 koordinátori feladatai töltik ki a mindennapjait, ahol saját példájával is szeretné megmutatni a lányoknak, hogy egy szépségversenyen való részvétel lehetőséget jelenthet arra, hogy megvalósítsák az álmaikat.

A Miss Balaton 2014 szépségversenyre május 23-ig lehet jelentkezni a www.missbalaton.hu weboldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.