Desszertnek üveget szeret ropogtatni

Bizarr diéta: szöget eszik és olajjal öblíti le a kínai férfi

Furcsa ízlése van a kínai Yunsheng Longnak: míg a családja az ízletes ételekből falatozik, ő egy marék szöget rágcsál, amit elmondása szerint olajjal még jobban szeret. De az üveget sem veti meg.

2014.05.19 13:29ma.hu
Fotó: YouTube

Azt mondja, mindössze 17 vagy 18 éves lehetett, amikor egy cirkuszi előadóművész megtanította neki, hogyan lehet megenni a szögeket, azóta a most 49 éves Yunsheng Long előszeretettel rágcsál fémdarabokat, de ha úgy adódik, az üvegszilánokat és a porcelándarabokat sem veti meg. A szögeket egyébként elmondása szerint sokkal jobban szereti, ha egy kis olajjal is le vannak öntve, az olyan, mint amikor a salátára öntetet teszünk.

"Nem voltam benne biztos, hogy az ember, aki erre képes, hajlandó nekem is megtanítani. Ha a tanár kedvel, akkor tanít. Ha nem, akkor nem hajlandó tanítani" - emlékezett vissza a férfi a három évtizeddel ezelőtti kezdetekre. Mindazonáltal a kisördög nem hagy nyugtot nekünk: a videó ügyesen van vágva, de ha figyelmesebben végignézik, sosem látható közvetlenül az evés teljes folyamata. Lehet, hogy csak egy trükkös átverés áldozatai vagyunk?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.