Felforgatta az egész házat

Betört a szomszédba, mert "tojást akart sütni"

Betöréssel vádolnak egy férfit, ám ő azt állítja, hogy csak azért hatolt be a szomszédja házába, miközben a házigazda nem volt otthon, mert kölcsön akart venni néhány tojást a reggelihez.

2014.05.19 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/rakratchada torsap

Letartóztattak egy férfit a múlt héten a pennsylvaniai Middletownban, miután rajtakapták, hogy bemászoltt a szomszédja házába az ablakon keresztül, míg az ott lakók épp elmentek valahová. Christophet Kinget a rendőrök csípték fülön, amikor a bejárati ajtón már kifelé tartott. A rendőröket telefonon riasztotta valaki, aki észrevette, hogy épp betörés zajlik a házban.

King az elfogásakor azzal próbált védekezni, hogy neki csupán néhány tojást szeretett volna kölcsönvenni a reggelihez, ám a rendőröket ez a magyarázat nem igazán győzte meg. A férfi ugyanis arra nem tudott hihető mesét kitalálni, hogy ha valóban csak tojásra lett volna szüksége, akkor miért volt kinyitva az összes szekrény és fiók - nemcsak a konyhában, de a lakás többi részében is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.