Való Világ 6

VV Attilának majdnem megvolt VV Zsófi - VIDEÓ!

VV Attila nemrég még azt hitte, hogy VV Zsófi már az övé, szinte biztos volt abban, hogy levette lábáról a cuki lányt néhány kedves bókkal. Ám úgy tűnik, Zsófi mégsem adja magát 15 perc hírnévért... helyette inkább az eszével villant... tényleg!

2014.05.17 14:36ma.hu

VV Attila nagyon rányomult VV Zsófira, ám amióta véget ért a Való Világ hatodik szériája és újra szabad a cukilány, alig bír az udvarlók áradatával. Attila így egyre kevésbé érzi magát nyeregben, ezért ha sikerül a jóhiszemű lánytól randit kikunyerálnia, egyből a Facebookra tölti, hogy tudassa a férfivilággal, a csaj márpedig az övé. Márpedig nem...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.