Való Világ 6

Rendesen lealázta Lilu az "IQ-hiányos" VV Zsófit

Szinte mindenki azon viccelődik, mennyire buta a Való Világ cuki lánykája, Zsófika. Szerencsére a rózsaszín ködben élő vattacukor kislány nem fogja fel a kritikákat sem.

2014.05.11 09:50ma.hu

A VV6 utolsó Párbaján Iza maradt alul, ő a végcél előtt csúszott le a nyereménylakásról, az autóról és a 12 millió forintról. A Villába Zsófika mehetett vissza, vasárnap este pedig eldől, ki az az egy, aki mindent visz!

Mindazonáltal az utolsó párbaj sem volt unalmas, Lilu ugyanis azt kérdezte a játékosoktól, hogy hogyan változtak meg a játék során. A választ Iza kezdte, ám az első mondata után, mikor látható volt, hogy Zsófi tanácstalan fejet vág, Lilu gyorsan felvilágosította: "Zsófi, neked is ez lesz, csak hogy addig tudjál Te is gondolkodni". Persze ez sem volt elég, a jócsaj válasza után tovább folytatta: "Zsófi, még lesz időd a válaszon gondolkodni, mert megnézzük mi történt Izával az elmúlt héten." De nem ez volt az egyetlen beszólása, többek között arra is figyelmeztette a cukilányt, hogy azért a boltban a visszajárót számolja meg.

Talán nem volt alaptalan Lilu beszólása VV Zsófinak, hiszen amióta belépett a Való Világ Villa ajtaján a cuki lány, az óta nem sikerült egy értelmes mondatot kinyögnie. A feltett kérdésekre 98%-ban a "nem tudom" vagy a "fogalmam sincs" válaszokat adta, és az esetek nagy többségében döntésképtelen volt, Viki és a többi villalakó viszont úgy csinált belőle hülyét, ahogy akart.

Itt még jóban-rosszban


Ahogy egyébként fogyatkoztak a lakók, és vált unalmassá a műsor, úgy szerveztek be a szerkesztők például régi villalakókat, hogy színesítsék az összefoglalókat. Az előző széria nyertese, VV Attila is visszakerült néhány napra, aki úgy tűnik teljesen belehabarodott a rózsaszín hercegnőbe, akinek ráadásul teljes erővel kampányol, sokak szerint azonban propagandájával méltánytalanul beleavatkozik a játékba.

Ön szerint végül ki nyeri a fődíjat, Viki, Aurelio vagy épp Zsófi?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.