Nehéz elhinni, hogy csak egy van belőle

Lilu legnagyobb titka: "minden csak szervezés kérdése"

Ha végignézzük, mi mindent csinál Lilu, könnyen hihetjük, hogy legalább egy, de inkább két ikertestvére van, akiket mindig is titkolt, nehogy lelepleződjön a nagy titok. Pedig az örökké pörgős műsorvezető egymaga van mindenhol.

Lilu otthonról is jól tud dolgozni képgaléria

2014.05.08 11:29ma.hu

Sikeres divatblogger és üzletasszony, népszerű műsorvezető és nem utolsósorban gondoskodó édesanya. Sokan kérdezik Lilutól, hogy tud egyszerre minden fronton tökéletesen helytállni, de ahogy ő mondja, a megoldás csak szervezés kérdése. Lilu saját üzletében is arra törekszik, hogy a fodrászok kényelmes környezetben, rugalmas időbeosztással a legjobbat hozhassák ki magukból.

Lilu pár éve indította el társával, Nagy Sanyival sikeres vállalkozását, egy fodrászszalont, ahol nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a náluk dolgozók ne csak jól érezzék magukat, de a maximumon teljesítsenek.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

Nálunk az R2-ben demokrácia van, bármit meg tudunk beszélni. A fodrászok fix munkaidőben dolgoznak, de ezen bárkor változtathatnak, ha erről előzetesen egyeztetünk. Nagyon jó mindenkivel a kapcsolatunk, mindig bizalommal fordulnak hozzánk. Ha valamelyik fodrászunk egy különleges alkalomra, például esküvőre készít frizurát, azt is támogatjuk, hogy az esemény helyszínén dolgozzon” – mondta el Lilu, aki remek kezdeményezésnek tartja a Dolgozz Otthonról Napot, hiszen ugyan nagyon szívesen tölti idejét az üzletben, de rengeteg elfoglaltsága miatt gyakran távolból intézi teendőit.

Az akció felhívja a figyelmet arra, hogy az otthonról vagy egyéb alternatív helyszínről történő munkavégzés ugyanolyan hatékony lehet, és számos előnnyel jár. „Sokszor dolgozom én is otthonról, bevackolom magam kényelmes ruhában a kanapéra a laptopommal, és onnan intézem az ügyeket, írom a blogomat. Az is előfordul, hogy útközben dolgozom, ilyenkor rengeteg impulzus ér, könnyebben jönnek a kreatív ötletek. Alkalmanként a férjem is otthonról végzi a munkáját, szerencsére a technika lehetővé teszi, hogy e-maileket, telefonos egyeztetéseket gyakorlatilag bárhonnan el tud intézni az ember” – tette hozzá Lilu.

Két évvel ezelőtt indult útjára az első magyarországi „Dolgozz Otthonról Nap”, amelynek lényege, hogy a lehető legtöbb emberhez eljusson az üzenet: dolgozni nem csak a munkahelyről lehet. A különleges kezdeményezésre idén május 10-én kerül sor, ami ugyan szombati napra esik, de a május 1-i hosszú hétvége miatt ez a nap munkanapnak számít.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.