Milliókat költött a luxuslakására

Leonardo DiCaprio C-vitaminnal zuhanyzik

Tízmillió dollárba került a lakás, de Leonardo DiCaprio most már biztos lehet benne, hogy az egészsége semmiben sem szenved hiányt ezentúl. A zuhanyból például C-vitaminnal dúsított víz folyik.

2014.05.07 17:53MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/John Kasawa

C-vitaminos zuhannyal felszerelt tízmillió dolláros (2,2 milliárd forint) lakást vásárolt Leonardo DiCaprio a New York-i Greenwich Village városnegyed egyik speciális, az egészséges életmódot és a mindennapi wellnesst szolgáló épületében. Az amerikai filmsztár két hálószobás, két és fél fürdőszobás lakást vásárolt a Delos Ház nevű ingatlan negyedik emeletén.

Az épületben a C-vitaminnal dúsított zuhany mellett többek közt tisztított levegőt és vizet, aromaterápiás levegőztető rendszert, valamint egész nap működő speciális fényrendszert biztosítanak a lakóknak, akiknek kényelméről "wellnessfelügyelő" is gondoskodik.

DiCaprio állítólag a manhattani épület penthouse lakásához tartozó, egymillió dolláros parkolóhelyen tarthatja a százezer dollárt érő, Fisker Karma márkájú hibridautóját, amíg az érintett luxuslakást el nem adják. A Wall Street farkasa című film sztárja a közelmúltban vásárolt egy nyolcmillió dolláros lakást egy már birtokában lévő négymillió dolláros manhattani ingatlan tőszomszédságában.

DiCaprio összesen több mint 23 millió dollárt költött három különböző ingatlanra idén február óta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.