Jól kisütötték a cometes jelöltek

Összefutott a nyál Fluor és ByeAlex szájában is

Titkos grillreceptek, illatos zöldségek, némi fűszer és négy mindenre elszánt énekes - Fluor, Kállay-Saunders András, ByeAlex és BLR kis időre félredobták a mikrofont, és helyette fakanalat ragadtak.

Grillpartin lazítottak a Comet-jelölt fiúk képgaléria

2014.05.06 15:29ma.hu

A hazai zenecsatorna 14. alkalommal rendezi meg júniusban nagyszabású díjátadóját, a Comet-gálát. A népszerű műsorvezető duó, Iszak Eszti és Sanyóca grillezni hívta az idei Comet-jelölt énekeseket, ahol Fluor elárulta, hogy óvodás kora óta nem hajlandó zöldségeket enni, BLR a túlzott karcsúságmániáról beszélt, és az is kiderült, fontos-e a fiúknak, hogy barátnőjük otthonosan mozogjon a konyhában.

Fluor rutinos sütögetőnek számít, de a grillező összerakásával támadt némi problémája. „Grilleztem már többször, pácolásban kifejezetten jó vagyok, de az előkészületekben még sosem vettem részt – általában csak ettem, de az mindig jól ment” – nevetett az előadó, akinek végül ByeAlex segített a sütő felállításában.

Az abszolút favoritom most a mexikói konyha: a burrito, és a quesadilla minden mennyiségben jöhet” – mondta Fluor, majd hozzátette: „A paradicsomot és a gombát viszont egészen kiskorom óta utálom: már az óvodában is komoly gondok voltak, ha az óvónéni zöldséget szeretett volna etetni velem.

Kállay-Saunders András hősiesen küzdött könnyeivel a hagymapucolás közben. „Csirkét, rizst, illetve különféle „fitnesz ételeket” szoktam leginkább főzni, sokszor Renivel közösen” – árulta el a Running című sláger előadója. „Figyelek a kalóriákra, viszont bevallom, minden héten a vasárnapot várom legjobban. Ezen a napon szoktam bűnözni: általában óriási hamburgert eszem sült krumplival” – tette hozzá az énekes.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

Szerencsére nem kell odafigyelnem az alakomra, így ehetek rendesen” – kezdte mosolyogva BLR, aki azt is elmondta, hogy a teltebb lányokat szereti. „Szerintem igaz a közmondás, miszerint a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út. Nálam az egyik elsődleges szempont, hogy egy nő tudjon főzni: úgy van rendjén, ha a férfit este étel várja az asztalon. Gyakran hangoztatom, hogy a csajok se koplaljanak, mert eltűnik a cici, popsi” – tette hozzá a rapper, aki nem tartja magát jó szakácsnak, bár elmondása szerint palacsintában és bundás kenyérben verhetetlen.

ByeAlex elárulta, hogy nem nagy szakács, a chilis babos csirkemellet és a lapcsánkát, más néven a tócsnit azonban bármikor elkészíti. Az énekes az első találkozások során még nem kápráztatná el a kiválasztott hölgyet a saját receptjével. „Olyan nincs, hogy a barátnőm ne legyen profi a konyhában, az viszont biztos, hogy én az első randin sosem főznék senkinek. Úgy látom, a lányoknak tetszik, ha otthonosan mozogsz a konyhában, de az sem hátrány, ha egy jó helyre viszed őket vacsorázni” – mondta mosolyogva az énekes, aki hozzátette, nagyon finnyás, egyes ételektől, például a birkapörkölttől pedig egyenesen viszolyog.

A 2014-es VIVA Comet gálán, június 11-én a Papp László Budapest Sportarénában ünneplik meg az elmúlt év zenei legjeit egy nagyszabású, látványos show keretében, ahol a frissen díjazott Hooligans is színpadra lép. A díjátadó nemzetközi sztárvendégei Inna és Ola, akik exkluzív show-val készülnek, ezenkívül élőben lép fel Fluor, a Halott Pénz, Diaz, a New Level Empire, Majka és Curtis, Ganxsta Zolee & Dynamic, a Punnany Massif, BLR, Tóth Gabi és Király Viktor is.

Természetesen azok, akik nem követhetik a helyszínen a Cometet, a VIVA képernyőjén idén is élőben láthatják az eseményt. VIVA Megálló a Comet „A Legjobb férfi előadó” kategóriájának jelöltjeivel május 5-től egy héten át minden nap a VIVA TV műsorán!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.