Nemzetközi vizekre evez az update-guru

Újabban pizzával és gofrival fogyaszt Norbi

Az egészséges, pláne diétás ételek többségére nagyon sokan úgy gondolnak, hogy ehetetlen, ízetlen és egyébként is "minek". Az egyik legismertebb márka azonban újabb tabukat döntöget.

102 kiló mínusz egy év alatt, pizzával képgaléria

2014.05.06 14:21ma.hu

A hazai fogyni vágyók körében már szinte fogalom Schobert Norbi neve, a fitneszgurunak azonban feltett célja, hogy Európával is megismerteti az általa fémjelzett táplálkozási irányelvet és márkát. Szlovákia már kezdi megszokni a messziről virító zöld cégéres üzleteket, Norbi viszont most Csehországot is célba vette és megnyitotta első üzletét a fővároshoz közeli Mlada Boreslavban, de hamarosan Prágában és Brnóban is feltűnnek a fogyókúrázók kedvenc üzletei.

Fotó: Sunhill (A galériához KATT a képre!)

Ám Norbi nemcsak a külföldi terjeszkedéssel hívja fel magára a figyelmet, hanem a hazai termékpalettát is színesíti, olyannyira, hogy nemrégiben bemutatta a kínálat legújabb tagjait, a fogyókúrás pizzát, hamburgert és hotdogot, desszertként pedig gofrival csábítgatja a vendégeket - természetesen egyik sem hizlal, sőt! Az ételeket tehát immár melegen is lehet fogyasztani, az eddig megszokott pékségek egy része bisztróvá alakul át, és ha ez még nem lenne elég, a vendégek az étel elkészültére várva a szintén saját márkanév alatt kiadott magazint lapozgathatják.

A fogyni vágyók és cukorbetegek már eddig is dicsérték Norbi életmód-tippjeit, a mostani változásokat bemutató sajtóeseményen három olyan személy is megjelent, akik állításuk szerint ennek az étrendnek és a DVD-knek köszönhetik fogyásukat: Kovács Bertalan 50 kilót adott le, Bihari Erzsébet 86 kilóval lett könnyebb alig egy év alatt, Horváth Mónika pedig nem kevesebb, mint 102 kilótól szabadult meg!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.