Nem tetszett a fának a láncfűrész

A fa bosszúja a csonkításért + VIDEÓ

Nagy szerencséje volt a favágónak, mert a fa, amelyiknek motoros fűrésszel levágta az ágát, még egy utolsó bosszút akart állni, és ez részben sikerült is. De ne lőjük le a csattanót!

2014.05.05 11:51ma.hu
Fotó: YouTube

Szerencsére nem történt akkora baj, mint amilyennek a videó alapján gondolhatnánk, ám az biztos, hogy a fa méltó bosszút állt az egyik levágott ágáért. Pedig a favágónak még a kollégái is kiabáltak, hogy másképp kellene hozzáfogni annak az ágnak, de nem hallgatott rájuk, csak fogta a motoros fűrészt és már vágta is az ágat.

A szerencsétlen baleset az amerikai Michigan államban, Flintben történt, és még hallani lehet, ahogy a szemtanúk kiabálnak, hogy gyorsan hívja valaki a 911-es segélyhívót. Utóbb Kurt Stepp, aki a videót feltöltötte a YouTube-ra is, mindenkit megnyugtatott, hogy a balesetben csak könnyebb sérüléseket szerzett mind a favágó, mind azok, akik túl közel álltak a fához.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.