Kemény kritikusa az énekesnő

Tolvai Reni nem kíméli Kállay-Saunders Andrást

Kállay-Saunders Andrást már csak alig több mint egy hét választja el attól, hogy színpadra lépjen Koppenhágában az Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjén, a sikerek mögött azonban egy kemény kritikus is áll...

2014.04.28 15:29ma.hu

Tehetségkutatóban mutatkozott be először Kállay-Saunders András, aki az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Magyarországot képviselheti. Az énekes bevallotta, ha zenéről van szó, bizony párjával, Tolvai Renivel nem kímélik egymást: minden esetben őszintén véleményezik megjelenés előtt a dalaikat. András a Class40-ben Kiss Orsinak és Kovács Áronnak Reniről, a terveiről, és arról mesél, hogy egyre több országban kedvelik dalait.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a magyar-amerikai sztár nemzetközi siker kapujában áll, de Reni nem így tekint rá, és emiatt válhatott a legnagyobb kritikusává. „Renivel nagyon őszinték vagyunk egymással. Ha valamelyik szöveg vagy dal nem tetszik neki, akkor megmondja, és ez fordítva is így működik. Előfordult már az is, hogy lebeszéltem egy dalról, mert azt éreztem, nagyon nem az ő stílusa. De azért azt szoktam mondani, hogy a végén mindig az ő véleménye legyen a döntő, hallgasson a szívére” – mesélte András, akinek szerelme az Eurovízió alatt éppen Amerikában lesz.

Kállay-Saunders András és Kiss Orsi (Fotó: Redlemon)

Áron arról is érdeklődött, hogy 29 évesen gondolkozik-e már az énekes a gyerekvállaláson. „Egyelőre nem tervezek gyereket, csak a karrieremre koncentrálok” – vallotta be A Dal 2014 győztese. Kiss Orsi azonban inkább arra volt kíváncsi, milyen nemzetközi sikerre számít András most, hogy Magyarországot képviselheti az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Pár ország már most licenszelné a dalomat, zenei tévécsatornák, rádióadók szeretnék játszani a Runningot. Dániában az Eurovíziós faluban is fel fogok lépni, akusztikus koncertet adok majd” – tette hozzá a leghallgatottabb rádió stúdiójában András.

Az énekes nem először próbálkozott az Eurovízióra való kijutással, de most bízik legújabb dalában. „Nagy kedvencem a Running. Igen, a My Baby talán fülbemászóbb, poposabb, rádiósabb szám, de ez a dal jóval különlegesebb, azt gondolom, megmutatja a művészi oldalamat.” Arra a kérdésre, hogy vágyik-e nemzetközi elismerésre, így válaszolt: „Minden énekes álma, hogy világszerte megismerjék a dalait, én is szeretném, ha minél több országban sláger lenne a Running” – vallotta be, és hozzátette, bizakodásra ad okot, hogy egy felmérésen kiderült, a német és a norvég induló után a dánok harmadik legnagyobb kedvence a felvétel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.