Nem létező hősök

VV Attila olyan "jóképű", mint az idióta Johnny Bravo

Pörög a Való Világ hatodik szériája, VV Attila pedig nehezen viseli, hogy nem rá figyel a világ, ezért különböző selfie-ket posztol.

2014.04.28 07:00ma.hu
"Olyan "jóképű" vagyok" - Fotó: VV Attila hivatalos oldala — vele: Ati Privát

Sokan emlékeznek még VV Attilára, aki szinte észre sem vette, hogy megnyeri a Való Világot, mert annyira el volt foglalva VV Kinga folyamatos visszautasításaival. Ám egy évvel a valóságshow után, párhuzamosan a hatodik széria finisével, VV Attila még mindig le van ragadva a saját villaéleténél, posztolgat régi képeket, mit csinált és mit nem csinált, miközben kritizálja az éppen kieső villahősöket. Miután már ebből a témából is kifogyott, önarcképeket gyárt, és osztja meg a Facebookon, többek között saját magával (a hivatalos és a privát oldala társaságában). Vasárnap este komolyan néző selfie után érkezett a "jóképű" verzió, ami kétségtelenül Johnny Bravo-sra sikeredett.

Kép: Johnny_Bravo_by_Tooseyboy


Akinek esetleg nem ugrana be a folyton nyomulós önimádó rajzfilmhős:

Eközben VV Kinga...

Kicsit jobban érzi magát... Fotó: VV Kinga hivatalos Facebook-oldal


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.