Így lesz színészből énekes és fordítva

Keira Knightley és Adam Levine szerepet cserélt

Keira Knightley és Adam Levine is új utakra tévedt a Begin Again (Újrakezdés) című produkcióval, amelyet a Tribeca Filmfesztivál záró filmjeként mutattak be a hétvégén New Yorkban.

2014.04.27 17:20MTI
freedigitalphotos.net/Salvatore Vuono

A szombati díszvetítés vörös szőnyegén bevonuló színésznő, aki a filmben először vállalkozott éneklésre, elmesélte, hogy eleinte "borzasztóan megrémítette" a dolog.

Levine, a Maroon 5 frontembere viszont, aki színészként debütált, arról beszélt: annyira megtetszett neki a filmezés, hogy esetleg folyatatná is.

A Begin Again John Carney rendezése, aki korábban az Egyszer című filmjével elnyerte a Sundance Filmfesztivál díját.

Új vígjátékában, amely egy fiatal énekes-dalszerző és egy zenei menedzser kapcsolatáról szól, Mark Ruffalo, Hailee Steinfeld és Catherine Keener is szerepel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.