Kulturális programon van

Templomba ment Zuschlag

Nem sűrűn posztol a Facebookon Zuschlag János, ezért is feltűnő, hogy a mai napon több bejegyzést is tett a népszerű közösségi oldalon.

2014.04.26 13:19ma.hu
hirdetés

"Kulturális programon vagyok" - kezdte a napot a bejelentéssel Zuschlag János Facebook-oldalán. A bejegyzés szerint épp a Vasi Skanzenban járt, ahol egyébként egy csacsit is megörökített, azzal a kommentel, hogy "Ő nem beszél vissza". Az idővonala szerint ezután a Jáki Templomba ment, azt nem tudni, hogy kért-e bűnbocsánatot, mindenesetre az épület lenyűgözte, a kulturális értékeinket egyenesen csodálatosnak tartotta.

Kép: Zuschlag János Facebook-oldal


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.