Be kellett nyugtatózni, hogy elmúljon a vágy

A látszat csal: két óra után már nem élvezte az orgazmust

Sok nő bármit megadna a hosszan elnyújtott orgazmusért, az alábbi videón látható asszony viszont egy darabig most aligha fogja közel engedni magához a férjét: két óra után már elege volt az élvezetből.

2014.04.25 08:29ma.hu
Fotó: YouTube/Steven Z

Kimerülten került a kórházi ügyeletre az a fiatal, csak néhány hónapja házas asszony, akire orgazmushurrikán tört rá, és képelen volt abbahagyni az élvezést. A nő nevét nem közölte a felvételt készítő férj, aki mindenesetre igen jól szórakozott a háttérben, és azt sem lehet tudni, hogy hol történt az eset, csak az a biztos, hogy az ifjú pár szerelmi légyottja nagyon rosszul sült el. A feleség még az orvosnak is alig tudott válaszolni, olyan sűrűn tört rá az élvezetnek már aligha mondható érzés.

"Az első tíz percben imádtam, szenzációs volt, de most már nagyon kimerültem" - magyarázta a nő, aki a kórházi ágyon ülve arra várt, hogy hasson végre az erős nyugtató, amit az infúzióban beadtak neki. "Annyira kínos. Sosem felejtem el" - mondta. Az orvosok az első percekben kissé értetlenül álltak az eset előtt, mert abban a kórházban nem történt még hasonló, de az internet segítségével gyorsan megtalálták a megoldást.

A spontán orgazmus kiváltó okairól viszonylag keveset tudunk, ezért megjósolni sem lehet, hogy a nő későbbi szexuális aktusai nem fulladnak-e ugyanilyen katasztrófába, vagy ezt a kínos incidenst elfelejtheti és a továbbiakban nem fenyegeti őt az újabb multiorgazmus veszélye.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.