Jogsi nélkül kapták el a rendőrök

Vaginájába rejtett pisztollyal menekült a fiatal nő

Szokatlan tárgyat találtak a motozás közben egy 19 éves nőnél a tennessee-i rendőrök: a letartóztatott gyanúsított a vaginájába rejtett egy pisztolyt, amit évekkel korábban loptak el egy idős férfitól.

2014.04.24 14:13ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/taoty

A rendőrség azért eredt a 19 éves Dallas Archer nyomába, mert bejelentést kaptak, hogy a fiatal nő rátámadt az anyjára, nem sokkal később az angliai Knoxville közelében, Kingsportban kapták el, ahol jogosítvány nélkül vezetett. A nőt azonnal a legközelebbi börtönbe vitték, ám a motozás közben kiderült, hogy egy pisztoly is van nála, ám eléggé szokatlan helyre rejtve: a hüvelyébe dugta a kézifegyvert.

Abörtönőr és a rendőr a vécére kísérte a nőt, akkor került elő a megtöltött éles fegyver. A négyhüvelykes pisztolyról gyorsan kiderült, hogy még 2003-ban lopták el egy idős férfitól az autójából. A 70 éves John Souther először igen megörült, amikor értesítették, hogy előkerült a "kis fickó", de amikor a megtalálásának körülményeit is elárulták neki, akkor csak annyit mondott: "Úristen!", és közölte, hogy reméli, egy fertőtlenítésen keresztülmegy a pisztoly, mielőtt visszaadják neki.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.