Összeházasodott a színésznő a barátnőjével

Nocsak: megnősült Jodie Foster

Most már nemcsak hivatalosan, de törvényesen is egy párnak számít Jodie Foster és leszbikus barátnője, Alexandra Hedison. A házasságkötés hírét a színésznő szóvivője is megerősítette.

2014.04.24 11:40ma.hu
Fotó: Wikipedia

Megnősült Jodie Foster, feleségül vette a leszbikus barátnőjét, Alexandra Hedison fotóst. Az 51 éves színésznő és 44 éves szerelme házasságkötésének hírét a sztár szóvivője is megerősítette az ABC News című hírportálnak, egyéb részleteket azonban nem árult el a frigyről.

Foster és barátnője sajtóhírek szerint egy éve randevúztak, a hír azonban csak ősszel került nyilvánosságra. Akkor a párhoz közel álló források azt állították, hogy a kapcsolat nagyon komolynak tűnik kettejük között, és "teljesen szerelmesek" egymásba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.