Ellenkező nem

Kocsis Tibi szerint jobban énekli Wolf Kati dalát

Van, amikor egy dal és egy előadó leírhatatlanul egymásra talál, függetlenül attól, hogy eredetileg nem egymásnak szánták őket. Kocsis Tibivel megtörtént.

2014.04.24 11:55ma.hu

Húsvét hétfőn sugározta a M1 csatorna a Rakonczai-Rácz szerzői estet, melynek a pécsi Kodály Központ adott helyszínt februárban. A dalokat a Pannon Filharmonikusok kísérték.

"Nem is akárhogy! Az előadók, a karmester, az ismerős dallamokat szimfonikus zenekarra átíró fiatal művészek tehetsége csodát teremtett a színpadon!" - írta Kocsis Tibi Facebook-oldalán.

De talán nem is ez volt a legszenzációsabb. "Van, amikor egy dal és előadó leírhatatlanul egymásra talál, függetlenül attól, hogy eredetileg nem az Ő dala volt. És ekkor születnek őszinte, megkapó és nagy pillanatok, amikre akár több év távlatából is szívesen gondol vissza az ember" - jelentette ki az X-Faktor egykori győztese, aki szerint a fenti videón szereplő, eredetileg Wolf Kati által előadott dal pontosan ilyen! Aki nem hallotta, feltétlen hallgassa meg! És az eredetit is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.