Beverte a fejét a járdaszegélybe

Balesetben meghalt a brit trónörökös sógora

Egy szerencsétlen lépés miatti esés következtében elhunyt Károly brit trónörökös feleségének testvére. Mark Shand ismert volt az afrikai elefántok megmentéséért végzett munkájáról.

2014.04.23 22:35MTI
Forrás: Wikipedia

Mark Shand, Kamilla cornwalli hercegnő 62 esztendős öccse - Károly herceg hivatala, a londoni Clarence House szerda esti bejelentése szerint - New Yorkban hunyt el.

A trónörökös sógora a közlemény szerint kedden az utcán elesett, beverte a fejét a járdaszegélybe, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba szállítás után szerdán meghalt.

Mark Shand az Elephant Family nevű nemzetközi jótékonysági szervezet vezetője volt. A csoport fő célkitűzése a veszélyeztetett állatfajok között számon tartott afrikai elefántok megmentése.

Mark Shand igen közeli viszonyt ápolt a trónörökösi házaspárral, rendszeresen vendégeskedett náluk londoni rezidenciájukon, és Károly herceg, aki szintén közismert szerteágazó környezetvédelmi tevékenységéről, tevőlegesen támogatta a sógora vezette szervezet munkáját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.