Édes élet

Vadiúj mercik és kötegekben álló húszezresek - ilyen bilincsben a kenőolajbáró

Az olajmaffiához hasonló bűnbanda szinte az egész országot behálózva, legalább 8 milliárd forinttal károsította meg az államot. Videóval!

2014.04.23 21:14ma.hu

Mintegy 30 millió liter olajat forgalmazott jövedéki adó és áfa megfizetése nélkül az elmúlt két évben egy bűnszervezet, amelynek eddig kilenc tagját helyezte előzetes letartóztatásba a bíróság. A NAV kamionokat, ékszereket és több millió készpénzt foglalt le, az olajbáró irányítása alatt lévő csoport tagjai fényűző életet éltek. Az adóhatóság nyomozói mediterrán-kertes luxusvillákban csaptak le rájuk, ahol több tízmilliós vadonatúj, bőrüléses luxus Mercedesek pihentek a garázsokban, a húsz ezresek kötegekben hevertek a házakban. Hogy miből telt ennyi mindenre? Több ezer liter, 160 forintos kenőolajat adtak el 340 forintért - már gázolajként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.