Háromgyerekes családanyához költözött

VV Cristofelt szó szerint kiverték barátnője lakásából - videó!

VV Cristofelt ismét elkapta a harci kedv, volt barátnőjét megfenyegette és a lány lakásából sem akart kiköltözni. Vivien segítséget kért Cristofel pedig hatalmasat borult.

2014.04.23 20:58ma.hu

Mivel is jellemezhetnénk azt a férfit, akit álmai nője vadiúj kocsiján fuvaroz luxusparkban lévő lakásába, mégis kiborítja a bilit? Az egykori villahős ugyanis nem tudott a fenekén maradni, harci kedve több alkalommal is tettlegességig fajult Vivien elmondása szerint. Ám a szilikonlány nem ijedt meg, segítséget hívott, amelynek eredményeként Cristofelnek eltört az orra és felrepedt a homloka. Exnője, a kék szemű és mézszőke hajú Veronika nem lepődött meg az eseten, ő bizony tudta, hogy a fagyi egyszer visszanyal. De szerencsére már nem érdekli a dolog, hiszen újra szerelmes lett.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.