Nem hazudtolták meg a hírüket

Élő adásban kezdtek párzani a húsvéti nyulak

Nem véletlenül tartják a nyulat az egyik legszaporább állatnak, ezúttal is sikerült méltóképp megfelelni a róluk elterjedt hírnévnek, amikor egy tévéstúdióban élő, egyenes adásban csaptak bele a párzásba.

2014.04.23 11:44ma.hu
Fotó: YouTube

Amikor valaki állatokkal forgat tévéműsort, bizony nem árt, ha felkészül a váratlan eseményekre is, élő adásban pedig ez az intelem még inkább megfontolandó. Elsőre jó ötletnek tűnt húsvétkor két élő nyuszit ültetni az amerikai Tennessee-ben fogható WBIR tévé stúdiójában álló asztalra, de valószínűleg jövőre a szerkesztők kétszer is meggondolják, hogy akarnak-e mégegyszer élő dekorációt, és ha igen, akkor azokat hogyan tartják távol egymástól - vagy legalább odafigyelnek arra, hogy ne ellenkező nemű nyuszik legyenek.

A show közben ugyanis a nyulak úgy döntöttek, hogy elég a sok fecsegésből, ideje a tettek mezejére lépni, és azt kezdték csinálni, ami miatt kiérdemelték a "szapora" jelzőt: a bak rámászott a nőstényre és igaz, hogy először csak oldalról közelítve, de mégis egyértelműen felismerhető, párzó mozdulatokkal környékezte meg. A váratlan incidenst elsőként Russell Biven fedezte fel és szólt, hogy valaki csináljon már valamit, hogy ez befejeződjön, a szerkesztők pedig lélekszakadva keresték elő az archívumból az első fotósorozatot, ami az eszükbe jutott: újszülött kisbabákat ábrázoló képeket.

Miközben az élőképet így sikerült letakarni és a baknyulat kivinni a stúdióból, a műsorvezetők zavartan nevetgéltek, majd Russell ezekkel a szavakkal zárta le a meghökkentő közjátékot: "Kilenc hónap múlva be fogjuk jelenteni a harmadik nyúl nevét" - bár óvatosan megjegyeznénk, hogy a nyulaknál nem kell erre 9 hónapot várni, úgyhogy fogjuk rá a műsorvezető zavarára a tévedést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.